Velkommen HJEMME HOS Veigaard Møbler

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Alt til boligen: møbler, gulve, gardiner og maling

HJEMME HOS Veigaard Møbler finder du et bredt udvalg af møbler, gulve, gardiner og maling.

Gå på opdagelse i butikken og lad dig inspirere af vores store udvalg. Vi har møbler i flere forskellige stilarter fra flere forskellige producenter, så du kan finde præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever, hjemme hos dig.

Vi er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring.

Også stort udvalg af gardiner og tæpper

Servicebolighuset HJEMME HOS Veigaard Møbler fører et bredt sortiment af alt indenfor stofgardin, plisségardin, lamelgardin, rullegardin, persienne, foldegardin og markise. Få besøg af vores gardinbus som kører i hele Vestjylland. Gardinbussen er fyldt med prøver og vores gardinsælger har masser af ideer til netop at opfylde dine drømme. 

Du finder også alt indenfor tæpper, vinyler, linoleum, laminat og trægulve. – bl.a. Ege Tæpper og Forbo gulve. Tæpper og gardiner monteres af vores egne montører – som også gerne kommer og viser prøver og tager mål hjemme hos dig.

Møbler til det meste af Vestkysten

Vi har altid været en forretning, hvor kunder fra hele landet trygt har handlet. Vi har mange års erfaring i at levere til kunder fra nær og fjern – vi betragter hele området fra Harboøre over Lemvig, Vemb og Ørnhøj til Ringkøbing – som vores lokalområde.

Vi har trofaste, lokale kunder, sommerhusejere og gæster – og i dag også gode kunder i vores webshop. HJEMME HOS Veigaard Møbler leverer også møbler, gardiner og gulve til erhverv – bl.a. hoteller, skoler og institutioner.

Møbler siden 1883

Veigaard Møblers historie går til bage til 1883 hvor Anders Veigaard startede snedker- og møbelforretning i Ulfborg. Han var netop vendt hjem efter 10 år i Amerika for at gifte sig. Dengang lavede en snedker ikke blot møbler, men også ligkister, så det var også en del af forretningen…

I 1922 overtog Anders’ søn Peder forretningen, som han drev frem til 1946, hvor hans søn Henning overtager den. I løbet af 1950’erne nedlagde Henning produktionen for at benytte alle lokaler til forretning. Alligevel blev pladsen for trang, og han valgte at flytte ud af byen, hvor Veigaard Møbler nu ligger ved Holstebrovej lige nord for Ulfborg.

I 1979 overtog Peder Veigaard – 4. generation – forretningen. Peder skabte stor vækst i forretningen, og tilføjede gulve, gardiner og maling til udvalget, så HJEMME HOS Veigaard Møbler i dag kan levere komplette boligmonteringer. Peder Veigaard udvidede forretningen flere gange, senest med en stor tilbygning i 2008. I 2016 overtog 5. generation, Peders søn Ole Veigaard. Ole har siden han var knægt arbejdet i forretningen, og har derfor allerede stor erfaring. I 2016 kom 6. generation også til verden – hvad mon fremtiden bringer?

Veigaard Møbler
Sønderkærvej 1
6990 Ulfborg

Tlf. 97 49 19 75

CVR-nummer: 37 26 24 63

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image